Groot assortiment altijd de laagste prijs!

Pak ‘n Bak verhuur biedt u een ruim assortiment geremde en ongeremde aanhangwagens. Ook kunt u bij ons terecht voor de huur van een Autoambulance of loofaanhanger. Bij ons weet u dat u altijd huurt tegen een zeer scherpe prijs ongeacht het type aanhangwagen.

Pak ‘n Bak verhuur is in de meeste gevallen 10-20% goedkoper dan de directe concurrenten.

Duidelijke prijsstelling

Pak ‘n Bak Verhuur hanteert al jaren een duidelijke prijsstelling. Overige landelijke verhuurders beloven u allerlei voorwaardelijke kortingen die meestal in het weekend niet gelden. Ook moet u vaak formulieren invullen en opsturen om korting te krijgen!

Bij Pak ‘n Bak weet u zeker dat u huurt bij de landelijk goedkoopste aanbieder en krijgt u de op de website vermelde kortingen altijd.

 

Telefonisch contact

U kunt ook een aanhanger reserveren door contact op te nemen met ons servicenummer. Onze telefonistes helpen u graag bij het beantwoorden van vragen en het reserveren van een aanhangwagen.

U kunt ons bereiken op 0900 7256225 (15 cent per minuut).

Reserveren op zaterdag

Het reserveren van een aanhangwagen tegen het 3-uurs tarief is op zaterdagen niet mogelijk. Uitsluitend verhuringen zonder voorafgaande reservering kunnen gebruik maken van onze 3 uur korting.

Online reserveren