De zuinige Diesel die niet meer kost

De brandstofbesparende formule van Shell FuelSave Diesel is gebaseerd op een snelle ontsteking en actief reinigende bestanddelen.

Snelle ontsteking

Bij het inspuiten van de brandstof in de verbrandingskamer is het van belang dat de brandstof snel ontsteekt. Zo blijft meer tijd over voor een volledigere verbranding en kan meer energie uit de brandstof worden omgezet in nuttige energie. Hierdoor wordt het motorrendement verbeterd en een lager brandstofverbruik verkregen.

Reinigende bestanddelen

Ook Shell FuelSave Diesel bevat actief reinigende bestanddelen welke de vorming van vuilafzettingen in de motor tegengaan. In een dieselauto kunnen zich, na verloop van tijd, vuilafzettingen vormen op de injectoren van de motor.

Hierdoor kan de vorming van een optimaal brandstof/luchtmengsel in de verbrandingskamer negatief beïnvloed worden. Dit kan tot een verstoring van het verbrandingsproces en een ongunstig brandstofverbruik leiden.

De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Diesel zijn speciaal ontwikkeld om de motor schoner te houden en brandstof te besparen.

De belangrijkste voordelen van Shell FuelSave Diesel:

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om sneller te ontsteken dan standaard diesel. Zo wordt meer energie uit elke druppel brandstof gehaald.

  • Shell FuelSave Diesel helpt de motor schoner te houden dankzij actief reinigende toevoegingen welke de vorming van vuilafzetting op injectoren helpt voorkomen. Hierdoor kan een verbeterd rendement van de verbranding verkregen worden.
  • Shell FuelSave Diesel geeft direct, vanaf de eerste tankbeurt, een brandstofbesparing.
  • Ontwikkelt om het brandstofsysteem te beschermen tegen corrosie.
  • Vermindert schuimvorming. Zorgt dat je sneller, schoner en meer kunt tanken.
  • Meer kilometers voor hetzelfde geld.