De zuinige Euro 95 die niet meer kost!

De brandstofbesparende formule van Shell FuelSave Euro 95 is gebaseerd op een unieke wrijvingsverminderaar en actief reinigende bestanddelen.

Wrijvingsverminderaar

De wrijvingsverminderaar in Shell FuelSave Euro 95 is in staat, om onder condities van hoge druk en hoge temperatuur, bij het zuigerverenpakket wrijving te verminderen.

De wrijving wordt verminderd door een smerend effect te genereren op plekken die voor motorolie moeilijk bereikbaar zijn. Door de wrijvingsverminderaar kunnen motoronderdelen met minder weerstand bewegen, zodat meer energie uit de brandstof kan worden omgezet in nuttige energie.

Hierdoor kan het motorrendement worden verbeterd en levert Shell FuelSave Euro 95 een directe (vanaf de eerste tankbeurt) brandstofbesparing op.

Reinigende bestanddelen

Shell FuelSave Euro 95 bevat actief reinigende bestanddelen welke de vorming van vuilafzettingen in de motor tegengaan. In een benzine auto kunnen zich, na verloop van tijd, vuilafzettingen vormen op de inlaatkleppen van de motor.

Hierdoor wordt de vorming van een optimaal brandstof/luchtmengsel in de verbrandingskamer negatief beïnvloed. Dit leidt tot een verstoring van het verbrandingsproces en daardoor een ongunstig brandstofverbruik. De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Euro 95 zijn speciaal ontwikkeld om de motor schoner te houden en brandstof te besparen.

De belangrijkste voordelen van Shell FuelSave Euro 95:

Shell FuelSave Euro 95 bevat een wrijvingsverminderaar die kan zorgen voor minder energieverlies in de motor. Zo wordt wrijving vermindert op plaatsen waar motorolie minder makkelijk bijkomt.

  • Shell FuelSave Euro 95 helpt de motor schoner te houden dankzij actief reinigende toevoegingen. Hierdoor kan een verbeterd rendement van de verbranding verkregen worden.
  • Zowel de wrijvingsverminderaar als de actief reinigende bestanddelen dragen bij aan een lager brandstofverbruik.
  • Shell FuelSave Euro 95 geeft direct, vanaf de eerste tankbeurt, een brandstofbesparing.
  • Meer kilometers voor hetzelfde geld