Schouwenaar. Met de S van Service

Even de tank volgooien, een flesje frisdrank meenemen, uw auto wassen of een aanhangwagen huren. Is het dan niet plezierig als u prettig en snel geholpen wordt? Zo werken we bij Schouwenaar Tankstation Exploitatie BV.

In Brabant staan we in zes Shell servicestations voor u klaar. En dat service, dat mag u gerust letterlijk nemen. Want brandstof tanken kunt u overal. Maar ook nog eens gastvrij worden ontvangen is tegenwoordig heel wat minder vanzelfsprekend.

Van brandstof tot snacks

U vindt de benzinestations van Schouwenaar Tankstation Exploitatie BV op zes plekken in Brabant: Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Tilburg, Drunen en Oisterwijk. We zijn dus altijd bij u in de buurt. En we staan altijd voor u klaar om u overal mee op weg te helpen: de beste brandstoffen en smeermiddelen van Shell, maar ook verse koffie, verrassend belegde broodjes, frisdranken of een snack. Ook voor het zorgvuldig wassen van uw auto of het huren van een aanhangwagen bent u welkom. Kijk, zo kunnen u en uw auto er weer even tegen!

Deli by Shell

Sinds 1 december 2015 is ons station in Oisterwijk als eerste van de wereld omgebouwd naar het nieuwe non-highway concept van Shell: Deli by Shell. De winkel en het assortiment is volledig vernieuwd. Natuurlijk hebben we onze kwaliteitsbrandstoffen en onze Pak ‘n Bak aanhangwagens nog voor u, daarnaast beleggen we gezonde, maar bovenal, erg lekkere sandwiches vers voor u terwijl u wacht. U kunt genieten van Starbucks koffie en het assortiment is gezonder, met minder suikers en – toevoegingen dan in een traditionele tankshop. We hebben mooie maaltijden en soepen die u mee naar huis kunt nemen en snel kunt bereiden wanneer u een keer minder tijd heeft om een diner te maken